S'estan mostrant 1–12 de 17 resultats

195,00

Una formaci贸n creada por el Hospital de Sant Joan de D茅u y UTAE: Unidad de Trastorno de Aprendizaje Escolar de Sant Joan de D茅u.

Afegir a la cistella
195,00

Una formaci贸n creada por el Hospital de Sant Joan de D茅u y UTAE: Unidad de Trastornos de Aprendizaje Escolar de Sant Joan de D茅u. Reconocida con 60h de formaci贸n permanente del profesorado por el Departament d'Educaci贸.聽Consulta aqu铆 els requisits per a obtenir el reconeixement. Curso 100% online Tutor铆a personalizada: realiza todas las consultas que quieras!

Afegir a la cistella
195,00

Una formaci贸n creada por el Hospital de Sant Joan de D茅u y UTAE: Unidad de Trastorno de Aprendizaje Escolar de Sant Joan de D茅u. Curso 100% online Tutor铆a personalizada: realiza todas las consultas que quieras!

Afegir a la cistella
Fora d'estoc

Espai Integratek

El cervell de la inf脿ncia

Amb Jes煤s C. Guill茅n |聽Basant-nos en les recerques cient铆fiques m茅s recents sobre el funcionament i desenvolupament de el cervell en la inf脿ncia, en aquest curs volem proporcionar, a trav茅s d'un enfocament vivencial, coneixements i orientacions pr脿ctiques que creiem que poden ser 煤tils per a qualsevol educador.

Seleccionar
70,00

10 hores de formaci贸 reconegudes pel Departament d'Ensenyament.

Seleccionar
70,00

10 hores de formaci贸 reconegudes pel Departament d'Ensenyament. Les聽DEA聽no resulten f脿cils de descriure ni tampoc d'operativizar聽i no ho s贸n ni per a l'investigador, ni per al cl铆nic, ni per a l'educador. El concepte i la definici贸 s贸n molt canviants i van evolucionant cont铆nuament al llarg del temps.

Seleccionar
195,00

Reconocido con 60h de formaci贸n permanente del profesorado por el Departament d'Educaci贸 de la Generalitat de Catalunya. Consulta聽aqu铆聽los requisitos para obtener el reconocimiento. | En este curso, hemos reunido los principios te贸ricos y pr谩cticos de la intervenci贸n en ni帽os y adolescentes tanto a nivel cl铆nico como educativo, con el fin de poder dotar de estrategias a todo el colectivo profesional que trabaja con ellos. - Curso 100% online - Tutor铆a personalizada: realiza todas las consultas que quieras!

Afegir a la cistella
100,00

12 hores de formaci贸 reconegudes pel Departament d'Ensenyament.

Seleccionar
195,00

En este curso, hemos reunido los principios te贸ricos y pr谩cticos de la intervenci贸n en ni帽os y adolescentes tanto a nivel cl铆nico como educativo, con el fin de poder dotar de estrategias a todo el colectivo profesional que trabaja con ellos. - Curso 100% online - Tutor铆a personalizada: realiza todas las consultas que quieras!

Afegir a la cistella
Fora d'estoc
Puntuat amb 4.63 de 5

La educaci贸n en la actualidad tiene tantas puertas abiertas para la mejora que a veces el v茅rtigo nos paraliza y la confusi贸n nos ubica en 鈥渦n tiempo de espera鈥 que no aporta demasiado. Puedes elegir entre la edici贸n presencial o la edici贸n en forma online en directo (streaming)

Seleccionar
100,00

10 hores de formaci贸 reconegudes pel Departament d'Ensenyament.

Seleccionar
Oferta!

Impartits per professionals de la Unitat de Trastorns d'Aprenentatge Escolar (UTAE)聽de l'Hospital Sant Joan de聽D茅u聽| Formacions reconegudes pel聽Departament聽d鈥橢ducaci贸聽| 4 tallers sobre diferents trastorns del neurodesenvolupament en els quals aprendr脿s a diagnosticar i a realitzar intervencions espec铆fiques. |聽8, 10, 11 i 12 de Juliol.

Llegir m茅s