PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE DINAMONÚMEROS

Si us plau, llegeix les nostres Preguntes Freqüents abans d’enviar-nos un missatge.

DinamoNúmeros és un programa d’ordinador dissenyat per ajudar a millorar les habilitats matemàtiques dels alumnes amb dificultats específiques en matemàtiques.

DinamoNúmeros ajuda als alumnes amb dificultats específiques en matemàtiques a millorar en agilitat numèrica i habilitat matemàtica.

Està recomanat per treballar amb els alumnes d’educació primària.

Pots treballar amb DinamoNúmeros a l’escola, gabinet psicopedagògic o des de casa.

Només és necessari tenir un dispositiu electrònic amb connexió a internet.

DinamoNúmeros disposa d’una avaluació dissenyada per identificar les àrees en les quals els alumnes presenten dificultats. Després de realitzar l’avaluació, disposes d’un informe en el que s’indica quines són aquestes àrees i quins exercicis del programa són els idonis per ajudar a millorar la dificultats.

Per iniciar sessió en DinamoNúmeros, només has d’accedir al següent enllaç:

www.dinamonumeros.com

Abans de començar a realitzar els exercicis que ofereix el programa, és recomanable realitzar l’avaluació per així saber en quines  àrees presenta dificultats i tenir una guia de les activitats que millor s’adaptin a ell o ella.

L’avaluació s’adapta a cada usuari i és per això que el temps varia en funció de les dificultats que presentin els alumnes.

A l’avaluació sempre és recomanable que hi hagi un adult que supervisi a l’alumne, ja que durant la resolució dels exercicis podrem detectar dificultats i ens podran ajudar en un futur diagnòstic.

D’altra banda, les activitats d’entrenament són autònomes, l’alumne pot realitzar sol i el programa llegeix els enunciats.

Si ets un gabinet de reeducació, pots posar-te en contacte amb nosaltres i t’informarem dels requisits per poder acreditar-te com a centre DinamoNúmeros.

Per donar d’alta a un nou alumne, has d’accedir a la pestanya “admin” i seleccionar l’opció “Nom d’usuari i contrasenya”. Una vegada accedim, només haurem de donar-li a la pestanya d’estudiant i emplenar les dades que ens demanarà.

Per preparar una altra avaluació, només has de punxar al botó d’avaluació que trobaràs a l’inici de dinamo avaluació.

Es recomana fer entre dues i tres sessions per setmana, podent-se repetir tantes vegades com vulguin.

Hem resolt els teus dubtes? En cas contrari pots contactar amb nosaltres