Mostrant els 7 resultats

12,50

Llibre d'autoinstruccions per a estudiants de 10 a 15 anys. Quadern de 32 pàgines amb seqüències d'autoinstruccions per consolidar hàbits i reforçar coneixements bàsics de llengües i matemàtiques. Inclou una introducció sobre l'entrenament a les autoinstruccions dissenyat per les autores de l'UTAE de St. Joan de Déu.

30,45

Aquest paquet inclou: Punts de llibre per a estudiants de 10 a 15 anys Els punts de llibre inclosos en aquest paquet són una tria de les Autoinstruccions que han fet les professionals de la UTAE (Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar) de Sant Joan de Déu. Fan referència a hàbits i procediments específics de [...]

30,45

Aquest paquet inclou: Punts de llibre per a estudiants de 6 a 10 anys Els punts de llibre inclosos en aquest paquet són una tria de les Autoinstruccions que han fet les professionals de la UTAE (Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar) de Sant Joan de Déu. Fan referència a hàbits i procediments específics de [...]

17,95

Els punts de llibre inclosos en aquest paquet són una tria de les Autoinstruccions que han fet les professionals de la UTAE (Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar) de Sant Joan de Déu.

17,95

Els punts de llibre inclosos en aquest paquet són una tria de les Autoinstruccions que han fet les professionals de la UTAE (Unitat de Trastorns de l'Aprenentatge Escolar) de Sant Joan de Déu.  

Pizarra autoadhesiva y despegable para trabajar y consolidar hábitos y comportamientos.

12,50

Llibre d'autoinstruccions per a estudiants de 6 a 10 anys. Quadern de 32 pàgines amb seqüències d'autoinstruccions per consolidar hàbits i reforçar coneixements bàsics de llengües i matemàtiques. Inclou una introducció sobre l'entrenament de les autoinstruccions, per part de les autores de l'UTAE de St. Joan de Déu.