BENVINGUTS A LA NOSTRA WEB

Trobaràs llibres, jocs, material educatiu, informació i inscripcions de la nostra oferta formativa
i molts més recursos relacionats amb l’àmbit educatiu.

EL MÉS DESTACAT DE LA SETMANA

33,50

A las personas con dificultades específicas de aprendizaje les cuesta automatizar rutinas y habilidades. Con este paquete aprenderemos a gestionar los hábitos y las rutinas y mejoraremos la autoestima y la autonomía de los niños y las niñas dentro y fuera del aula. El paquete incluye: Autoinstrucciones para niños y niñas de 6 a 10 años [...]

19,50

Set amb 10 segells per jugar i representar les 10 emocions bàsiques que guien el nostre comportament: alegria, seguretat, admiració, curiositat, sorpresa, ira, fàstic, tristesa, por i culpa.

16,00

Este libro pretende ser un manual ágil para padres y educadores. Buscamos concienciar, dar a conocer la problemática y las posibles soluciones para optimizar al máximo la calidad de vida de los niños disléxicos.

145,00

Aconsegueix els dos productes al millor preu. Escaneja i llegeix els teus documents sempre que vulguis i quan vulguis.

19,50

Un joc desenvolupat per Akros amb la col·laboració de Mar Romera. Especialista en Intel·ligència Emocional. Presidenta de l'Associació Pedagògica Francesco Tonucci.

17,90

Mar Romera expone las dificultades y los conflictos más comunes que padres y madres se pueden encontrar durante el proceso de aprendizaje de los más pequeños, y propone formas de actuar que ayudarán en las relaciones entre padres e hijos para aumentar su capacidad de análisis y de actuación.

Calendari d’activitats

Octubre a Desembre de 2018

ELS PRODUCTES MÉS VENUTS

12,50

Llibre d'autoinstruccions per a estudiants de 6 a 10 anys. Quadern de 32 pàgines amb seqüències d'autoinstruccions per consolidar hàbits i reforçar coneixements bàsics de llengües i matemàtiques. Inclou una introducció sobre l'entrenament de les autoinstruccions, per part de les autores de l'UTAE de St. Joan de Déu.

12,50

Llibre d'autoinstruccions per a estudiants de 10 a 15 anys. Quadern de 32 pàgines amb seqüències d'autoinstruccions per consolidar hàbits i reforçar coneixements bàsics de llengües i matemàtiques. Inclou una introducció sobre l'entrenament a les autoinstruccions dissenyat per les autores de l'UTAE de St. Joan de Déu.

8,50

Pissarra autoadhesiva i desenganxable per a treballar i consolidar hàbits i comportaments.

Fora d'estoc
23,50

Safata multisensorial per desenvolupar la pre-escriptura i la coordinació ull-mà, mitjançant la representació creativa de figures a través del tacte. Inspirat en la metodologia Montessori.

17,95

Els punts de llibre inclosos en aquest paquet són una tria de les Autoinstruccions que han fet les professionals de la UTAE (Unitat de Trastorns de l'Aprenentatge Escolar) de Sant Joan de Déu.  

17,95

Els punts de llibre inclosos en aquest paquet són una tria de les Autoinstruccions que han fet les professionals de la UTAE (Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar) de Sant Joan de Déu.

30,45

Aquest paquet inclou: Punts de llibre per a estudiants de 6 a 10 anys Els punts de llibre inclosos en aquest paquet són una tria de les Autoinstruccions que han fet les professionals de la UTAE (Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar) de Sant Joan de Déu. Fan referència a hàbits i procediments específics de [...]

19,50

Set amb 10 segells per jugar i representar les 10 emocions bàsiques que guien el nostre comportament: alegria, seguretat, admiració, curiositat, sorpresa, ira, fàstic, tristesa, por i culpa.

Deixa’ns el teu e-mail per rebre novetats i notícies

*Camps obligatoris


En compliment de la llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis en la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE), el sol·licitant autoritza l’enviament de correus electrònics amb comunicacions comercials o publicitàries.

Integratek a les xarxes

T’ha agradat? Comparteix-ho amb els teus amics a les Xarxes Socials