Cursos a Barcelona

Escull el curs que m茅s t’interessi i selecciona l’edici贸 del curs que vols assistir.
Que comenci l’aventura!

70,00

10 hores de formaci贸 reconegudes pel Departament d'Ensenyament.

100,00

10 hores de formaci贸 reconegudes pel Departament d'Ensenyament.

20,00

Formaci贸 reconeguda pel Departament d'Ensenyament.

Puntuat amb 4.00 de 5
70,00

Las DEA no resultan f谩ciles de describir ni tampoco de operativizar y no lo son ni para el investigador, ni para el cl铆nico, ni para el educador. El concepto y la definici贸n son muy cambiantes y van evolucionando continuamente a lo largo del tiempo. Sin embargo, hay un consenso un谩nime en la importancia de la intervenci贸n precoz y multimodal para una mayor compensaci贸n del trastorno y para evitar el sufrimiento emocional que genera tener dificultades de aprendizaje. Recuerda que para que te aparezca la localizaci贸n del curso tienes que seleccionar la edici贸n.

70,00

10 hores de formaci贸 reconegudes pel Departament d'Ensenyament. La disl猫xia afecta a un rang de 5 a 17% de la poblaci贸. 脡s dels trastorns d'aprenentatge mes estudiat, no obstant aix貌, encara hi ha cert desconeixement per part de la poblaci贸.鈥 L'objectiu d'aquest curs 茅s donar a con猫ixer qu猫 茅s la disl猫xia, els seus s铆mptomes i com intervenir.

70,00

10 hores de formaci贸 reconegudes pel Departament d'Ensenyament. El Trastorn de l鈥橢spectre de l鈥橝utisme (TEA) es un trastorn del neurodesenvolupament que implica dificultats en les 脿rees de la comunicaci贸 social rec铆proca, i la conducta i/o interessos repetitius.

70,00

10 hores de formaci贸 reconegudes pel Departament d'Ensenyament. La intervenci贸 en nens i adolescents per a la millora del comportament i les emocions sempre ha estat una assignatura pendent a l'脿rea educativa, centrant com a prioritat l'aprenentatge i les metodologies d'estudi.