Escull el curs que més t’interessi i selecciona l’edició del curs que vols assistir.
Que comenci l’aventura!

49,00

Con Cristina García López (UTAE) | Curso sobre el Trastorno del Espectro del Autismo (TEA) que permite identificar este perfil e intervenir sobre dificultades para fomentar su calidad de vida.

49,00

Amb Jesús C. Guillén | Basant-nos en les recerques científiques més recents sobre el funcionament i desenvolupament de el cervell en la infància, en aquest curs volem proporcionar, a través d'un enfocament vivencial, coneixements i orientacions pràctiques que creiem que poden ser útils per a qualsevol educador.

49,00

Amb Rafael Bisquerra | 10 hores de formació reconegudes pel Departament d'Ensenyament | Aquesta activitat formativa es proposa transformar les paraules que expressen emocions en un mapa que ens ajudi a navegar pel complex univers de les emocions. Saber on estem i on volem anar; albirar com podem navegar pel món emocional amb majors probabilitats per arribar a bon port. Tot això repercuteix en la millora de la convivència i en el benestar personal i social.  

49,00

Con Jon Andoni Duñabeitia | Curso donde se darán claves para trabajar los precursores de la lectura desde las etapas más iniciales, asfaltando así el sistema cognitivo para que el aprendizaje se asiente correctamente.