Mostrant els 11 resultats

Fora d'estoc

Amb Jesús C. Guillén | Basant-nos en les recerques científiques més recents sobre el funcionament i desenvolupament de el cervell en la infància, en aquest curs volem proporcionar, a través d'un enfocament vivencial, coneixements i orientacions pràctiques que creiem que poden ser útils per a qualsevol educador.

Seleccionar
70,00

10 hores de formació reconegudes pel Departament d'Ensenyament.

Seleccionar
70,00

10 hores de formació reconegudes pel Departament d'Ensenyament. Les DEA no resulten fàcils de descriure ni tampoc d'operativizar i no ho són ni per a l'investigador, ni per al clínic, ni per a l'educador. El concepte i la definició són molt canviants i van evolucionant contínuament al llarg del temps.

Seleccionar
195,00

Reconocido con 60h de formación permanente del profesorado por el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Consulta aquí los requisitos para obtener el reconocimiento. | En este curso, hemos reunido los principios teóricos y prácticos de la intervención en niños y adolescentes tanto a nivel clínico como educativo, con el fin de poder dotar de estrategias a todo el colectivo profesional que trabaja con ellos. - Curso 100% online - Tutoría personalizada: realiza todas las consultas que quieras!

Afegir a la cistella
100,00

12 hores de formació reconegudes pel Departament d'Ensenyament.

Seleccionar
195,00

En este curso, hemos reunido los principios teóricos y prácticos de la intervención en niños y adolescentes tanto a nivel clínico como educativo, con el fin de poder dotar de estrategias a todo el colectivo profesional que trabaja con ellos. - Curso 100% online - Tutoría personalizada: realiza todas las consultas que quieras!

Afegir a la cistella
Fora d'estoc
Puntuat amb 4.63 de 5

La educación en la actualidad tiene tantas puertas abiertas para la mejora que a veces el vértigo nos paraliza y la confusión nos ubica en “un tiempo de espera” que no aporta demasiado. Puedes elegir entre la edición presencial o la edición en forma online en directo (streaming)

Seleccionar
100,00

10 hores de formació reconegudes pel Departament d'Ensenyament.

Seleccionar
70,00

Amb Helena Alvarado La intervenció en nens i adolescents per a la millora del comportament i les emocions sempre ha estat una assignatura pendent a l'àrea educativa, centrant com a prioritat l'aprenentatge i les metodologies d'estudi.

Seleccionar
49,00

La intervención en niños y adolescentes para la mejora del comportamiento y las emociones siempre ha sido una asignatura pendiente en el área educativa, centrando como prioridad el aprendizaje y las metodologías de estudio. Recuerda que para que te aparezca la localización del curso tienes que seleccionar la edición.

Seleccionar
Fora d'estoc

Amb Rosabel Rodríguez | 10 hores de formació reconegudes pel Departament d'Ensenyament |  La recerca de la igualtat i la individualització de l’ensenyament, comporta la necessitat que l’escola reconegui les diferències individuals de l’alumnat i, en funció de la seva diversitat, planifiqui la seva resposta educativa d’acord amb les característiques, possibilitats i capacitats de cada un dels estudiants.

Seleccionar