facebook_pixel

BLOG

Protocols de Detecció i Actuació de la Dislèxia – PRODISLEX

Protocolos-Prodislex-esp-Integratek

Prodislex

La dislèxia és un trastorn d’aprenentatge que afecta al 10% de la població.

Es coneix que 4 de cada 6 fracassos es relacionen directament o indirectament amb la dislèxia. Un bon diagnòstic de la dislèxia ens ajudarà a identificar, prevenir i valorar els símptomes, amb l’objectiu d’elaborar i seleccionar estratègies psicopedagògiques apropiades. Entendre les característiques de la dislèxia és essencial per saber com i de quina manera hem d’actuar.

Aquests protocols han estat elaborats per un equip de professionals amb la col·laboració de Disfam i de la UIB, així com amb la supervisió de professors i professionals de la Direcció General d’Innovació i Formació del Professorat.

Trobaràs els protocols de detecció i actuació de la dislèxia d’Educació Infantil, Educació Primària (primer cicle, segon cicle i tercer cicle), Educació Secundària (primer cicle, segon cicle i tercer cicle) i Formació Professional (grau mitjà i grau superior). A cada etapa de l’aprenentatge s’avaluen aspectes específics. Per això és necessari utilitzar la informació adequada segons l’etapa escolar que es trobi el nen/a.

Aquesta eina de treball té com a objectiu la detecció precoç, i proporcionar estratègies per aconseguir l’èxit d’aquest tipus d’alumnat, així com accedir a l’aprenentatge en igualtat de condicions. Des de Disfam volem agraïr de forma especial a totes les persones que d’una manera o altra han contribuït a l’elaboració d’aquest Protocol; a tots ells la nostra enhorabona i un mil·lió de gràcies per la seva feina, entrega, dedicació i altruisme.

Per a poder accedir i/o descarregar els protocols d’actuació i detecció de la dislèxia, col·loca el punter a l’enllaç de l’etapa que desitgis i clica damunt d’ell.

Admin

This entry has 0 replies

0 OpinionsMostrar

Comments are closed.

NOTICIES RELACIONADES

23 de desembre de 2016

No soy tonto, soy disléxico