facebook_pixel

Gabinet Acreditat


Un gabinet acreditat és un centre especialitzat en treballar les dificultats d’aprenentatge dels alumnes (dislèxia, TDA-H, discalcúlia, etc.), utilitzant diferents eines tecnològiques per poder adaptar-se a les seves necessitats específiques.
Els centres acreditats reben una formació específica per part de l’equip pedagògic d’Integratek que els permet conèixer aquestes eines i les seves funcionalitats i utilitzar-les adaptant-les a la realitat de cadascun dels alumnes amb els que treballen diàriament.

Per què ser un gabinet acreditat?

Centre de referència

Els centres rebran una acreditació per part d’Integratek i es convertiran en un centre referent a la zona. Treballar conjuntament amb Integratek i aparèixer a la seva pàgina web permetrà donar-se a conèixer com a centre acreditat i els clients usuaris dels programes podran buscar el seu gabinet més proper per poder treballar amb ells i rebre formació sobre la seva utilització. Per comptar amb l’acreditació d’Integratek, els centres estaran capacitats per formar aquelles persones interessades en l’eina encara que no siguin usuaris del centre.

Utilització de l'eina

Adquirir les llicències dels programes permet utilitzar-los en el gabinet com a eines per a la reeducació i tenir així més recursos per adaptar-se a les necessitats dels nens i nenes en el seu procés d’aprenentatge.

Mapa pàgina web

Els centres acreditats apareixeran en un mapa interactiu de la pàgina web d’Integratek, en el qual es mostrarà el nom del centre, una breu descripció del mateix i la persona i les dades de contacte. Aquesta informació serà pública, permetent a persones interessades en treballar amb les eines tecnològiques posar-se en contacte amb el propi centre de forma ràpida i senzilla. Consulta el mapa de gabinets.

Assessorament pedagògic

Els gabinets acreditats podran comptar amb l’assessorament a tot moment de l’equip Pedagògic d’Integratek per donar-los suport i resoldre els seus dubtes.

Campus Integratek

Els gabinets acreditats tindran accés a la plataforma educativa d’Integratek, on el centre tindrà tots els materials necessaris per a la formació i també material complementari per a la formació contínua.

Requisits per ser un gabinet acreditat

Ser un centre reeducació (S.L. o Autònom).

Comptar amb professionals formats en l’àmbit de l’educació/psicologia.

Disposar dels requisits tècnics i informàtics necessaris (ordinadors, connexió a internet, etc.).

GABINET CLAROREAD
250
any
 • Llicències per a 3 ordinadors del centre
 • Certificació com a Gabinet ClaroRead
 • Inclusió del centre al mapa de Gabinets
 • Formació inicial i contínua per als professionals del centre
 • Accés a la plataforma de formació Integratek
 • Suport tècnic i pedagògic

GABINET DINAMONÚMEROS
250
any
 • Llicències per a 3 ordinadors del centre
 • Certificació com a Gabinet DinamoNúmeros
 • Inclusió del centre al mapa de Gabinets
 • Formació inicial i contínua per als professionals del centre
 • Accés a la plataforma de formació Integratek
 • Suport tècnic i pedagògic

CONTACTA AMB NOSALTRES

Ets gabinet i vols més informació? Contacta amb nosaltres i t’ho explicarem.

Vull més informació