facebook_pixel

BLOG

Com funciona el Glifing multiplataforma?

captura-1

Glifing ja està disponible en versió multiplataforma, això vol dir que ja podeu utilizar el programa des de qualsevol dispositiu i sistema operatiu (Windows, Mac, Linux, Android, iOS).

A partir d’ara, tot el treball amb Glifing es farà de manera online, per tant, ja no utilitzarem l’aplicatiu de Glifing sinó que accedirem des de la pàgina web.

captura-de-pantalla-2017-01-10-a-las-12-22-05

Els pasos que haurem de seguir per treballar són els següents:

1. Entrar a la pàgina d’inici de sessió.

2. Per accedir als resultats dels alumnes, inicieu sessió amb les vostres dades d’accés com a mestres, com heu fet fins ara, ja que la pàgina web de gestió continua sent la mateixa.

3. Per accedir a les activitats de cada alumne per treballar les sessions individuals amb ell/a, heu d’iniciar sessió des de la mateixa pestanya d’iniciar sessió, aquesta vegada amb les dades d’accés de l’alumne. Accedireu a la pantalla següent, des de la qual podreu realizar la sessió que li toqui.

captura-pantalla-mail-castella-1

Clicant el botó de Play, accedireu a la sessió i podreu començar a realizar-la. Veureu que, tot i que l’aspecte de les activitats és una mica diferent (us agradarà més!), el funcionament és exactament igual, hem de passar les pantalles amb les diverses activitats: clicar el botó esquerre si l’alumne fa una lectura correcta i el botó dret si la lectura és incorrecta.

Per no tenir cap problema, recomanem utilizar els navegadors Google Chrome i Safari (en cas que feu servir el sistema operatiu Mac).

captura-4
captura-5
captura-2
captura-3

A continuació, us deixem un vídeo explicatiu de com hem d’iniciar sessió:

Ad_integratek

This entry has 4 replies

4 OpinionsMostrar
 1. Pilar

  Bones,
  Estem treballant amb una tavlet de 10 polzades i no ens deixa, doncs diu que la tauleta es massa petita. Però la tauleta es de 10!!!!
  Alguna solució???
  Gràcies

  • Ad_integratek

   Hola Pilar. Podeu provar de reduir el zoom de la pantalla. Qualsevol dubte que tingueu també podeu adreçar-vos en aquest correu glifing@integratek.es. Salutacions! 🙂

 2. Mireia

  Hola, hem comencat a treballar pr no podem continuar ja que surt que no tenim cap sessio programada, aixo passa amb martina.fernandez7,que podem fer??
  Moltes gracies

Deixa un comentari

Pots usar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

NOTICIES RELACIONADES

17 de juny de 2016

Glifing